emotivate4325
 • alexander

  Alexander van der Heijden

  Voor Alexander is het zijn passie én dagelijks werk om het belangrijkste kapitaal van organisaties, namelijk mensen, te ontwikkelen. Hij heeft meer dan 25 jaar internationale ervaring in het begeleiden van cultuur-ontwikkel trajecten bij gerenommeerde organisaties. In zijn dagelijks werk faciliteert hij (directie-)teams, traint en coacht hij professionals in attitude en competenties. Eén van zijn specialismen is commerciële organisatie ontwikkeling en de daaraan gekoppelde (proces-) begeleiding en training van (senior) sales en adviseurs. In zijn aanpak is hij persoonlijk en doortastend, houdt hij het doel voor ogen en stelt hij zich luisterend en verbindend op naar de mensen met wie hij werkt. Hij vindt het belangrijk en bijzonder om mensen te laten inzien dat de oplossing in henzelf ligt en dat je zelf de regie in handen hebt om succesvol te worden in de rol waar je voor gekozen hebt!

       
 • 1609175568486

  Richard van Rijswijk

  Richard is een pragmatische no-nonsens senior trainer/consultant en is gespecialiseerd in het activeren en versnellen van (commerciële) veranderingen binnen organisaties. Een goed onderbouwde visie en strategie zo goed mogelijk praktisch toepasbaar maken met het beoogde resultaat, is wat klanten kunnen verwachten. Bij voorkeur vanuit een ‘directieve’ stijl waarbij hij niet aarzelt de ‘status quo’ op alle niveaus te challengen. Vanuit zijn overtuiging dat (commerciële) verandering en leiderschap onlosmakelijk verbonden zijn met elkaar, is gedrags- en cultuurverandering binnen organisaties pas echt te ontwikkelen en te borgen wanneer er  gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt genomen van zowel leidinggevende als medewerkers. En mochten er nog twijfels zijn bij het besluit te verandering ….wees je dan bewust dat ..... 'All we know about the future is that it will be different. But perhaps you're afraid that it will be the same, so in that case, let's celebrate the changes'.  
 • Unknown

  Ed de Kievit

  Ed is een gepassioneerde, creatieve en pragmatische trainer, coach en consultant met 24 jaar ervaring in sales, salesmanagement, marketing, training en consultancy. Zijn belangrijkste activiteiten zijn: het vergroten van saleseffectiviteit en training en coaching op alle niveaus. Daarnaast richt hij zich op competentie-ontwikkeling en leiderschap. Ed heeft vele jaren doorgebracht in de farmaceutische industrie alvorens de stap te maken naar een internationale trainingsorganisatie, waar hij zijn training en consultancy vaardigheden samenvoegde. Hij is gespecialiseerd in saleseffectiviteit waarbij hij moderne technologie gebruikt om de resultaten van salesteams te monitoren, zoals een ‘Ipad applicatie’.    

Samenwerkingsverbanden

Insights Discovery

Haarlem

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk, waardevrij, kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking binnen teams en optimaal functioneren binnen organisaties. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren zegt alles over een ieders unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe iemand reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf. De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel met omschreven kwaliteiten en ontwikkelpunten. Richard is ruim 14 jaar verbonden als gelicenseerd practitioner bij Insights Benelux.

Insights Benelux

BridgeHead

Den Haag

BridgeHead helpt private partijen hun weg te vinden in de ingewikkelde wereld van het publieke domein om zo een betere dienstverlening te realiseren voor de BV Nederland. Bridgehead gelooft hierbij in samenwerking tussen markt en overheid en tussen partijen onderling, om zo maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Zij doen dit door een brug te slaan tussen wat de overheid nodig heeft en wat bedrijven kunnen leveren en dit alles in een sfeer van vertrouwen. Het initiëren en faciliteren van deze samenwerkingsverbanden gaat niet vanzelf. Richard is als ‘Consultant to the firm’ verbonden aan BridgeHead, om succesvolle samenwerkingsverbanden voor BridgeHead en haar klanten te realiseren.

Bridgehead