emotivate4325
 • Vincent van der Kraan

  Vincent van der Kraan

  Vincent is een inspirerend ondernemer gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling op 3 niveaus: persoonlijk leiderschap, team leiderschap en organisatie leiderschap. Zowel in personal coaching als in het werken met groepen weet hij een sfeer van vertrouwen en openheid te creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn en zich kwetsbaar kunnen opstellen. Ontwikkeling begint bij jezelf ter discussie durven stellen en openstaan voor nieuwe perspectieven. Sinds 1995 houdt Vincent zich bezig met het begeleiden van individuen, teams en organisaties bij veranderingsprocessen.
 • Richard van Rijswijk, Emotivate

  Richard van Rijswijk

  Richard is als senior trainer, consultant en coach gespecialiseerd in het activeren en versnellen van verandering op individueel -, team - en organisatieniveau om hiermee de ambities van organisaties te realiseren. Geeft in zijn aanpak de voorkeur aan ‘challenging the status quo’. Complexe zaken terugbrengen naar de oorsprong is zijn uitgangspunt. Confronteert je met jouw morele kompas en de vraag die het je stelt. Bruggenbouwer bij verandertrajecten van probleemanalyse en veranderaanpak/- interventies tot concreet resultaat. Zijn credo; 'All we know about the future is that it will be different. But perhaps you’re afraid that it will be the same, so in that case .......... let’s celebrate the changes'
 • ed

  Ed de Kievit

  Ed is een gepassioneerde, creatieve en pragmatische trainer, coach en consultant met 20 jaar ervaring in sales, salesmanagement, marketing, training en consultancy. Zijn belangrijkste activiteiten zijn: het vergroten van saleseffectiviteit en training en coaching op alle niveaus. Daarnaast richt hij zich op competentie-ontwikkeling en leiderschap. Ed heeft vele jaren doorgebracht in de farmaceutische industrie alvorens de stap te maken naar een internationale trainingsorganisatie, waar hij zijn training en consultancy vaardigheden samenvoegde. Hij is gespecialiseerd in saleseffectiviteit waarbij hij moderne technologie gebruikt om de resultaten van salesteams te monitoren, zoals een ‘Ipad applicatie’.

Samenwerkingsverbanden

Insights Discovery

Haarlem

Insights Discovery is een even eenvoudig als toegankelijk, waardevrij, kleurenmodel, dat in combinatie met een persoonlijk profiel mensen meer inzicht geeft in zichzelf en anderen. Een sterke basis voor effectieve samenwerking binnen teams en optimaal functioneren binnen organisaties. Iedereen heeft alle vier de kleuren in zich. De combinatie van de kleuren zegt alles over een ieders unieke persoonlijkheid. De kleuren refereren aan gedragsvoorkeuren die bepalen hoe iemand reageert, denkt en handelt. Noem het: je meest natuurlijke zelf. De voorkeurskleuren van Insights Discovery worden gemeten door een gemakkelijk in te vullen online vragenlijst. Zo ontstaat een persoonlijk profiel met omschreven kwaliteiten en ontwikkelpunten. Richard van Rijswijk en Vincent van der Kraan zijn ruim 10 jaar verbonden als gelicenseerd practitioner bij Insights Benelux.

http://www.insightsbenelux.com

BridgeHead

Den Haag

BridgeHead helpt private partijen hun weg te vinden in de ingewikkelde wereld van het publieke domein om zo een betere dienstverlening te realiseren voor de BV Nederland. Bridgehead gelooft hierbij in samenwerking tussen markt en overheid en tussen partijen onderling, om zo maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Zij doen dit door een brug te slaan tussen wat de overheid nodig heeft en wat bedrijven kunnen leveren en dit alles in een sfeer van vertrouwen. Het initiëren en faciliteren van deze samenwerkingsverbanden gaat niet vanzelf. Richard van Rijswijk is als ‘Consultant to the firm’ verbonden aan BridgeHead, om succesvolle samenwerkingsverbanden voor BridgeHead en haar klanten te realiseren.

http://www.bridgehead.nl